دستور پخت پنکیک با ماست، بدون شیر و بکینگ پودربرای وقتهایی که پاکت شیر در خانه ندارید، نجاتدهنده است. مراحل تهیه این نوع پنکیک با طرز تهیه پنکیکساده تابهای کمیتفاوت دارد. در سایت تجربه نت با ما همراه باشید تا با فیلم آموزشی آشپزیگام به گام طرز تهیه پنکیک با ماستو بدون بکینگ پودر را درست کنید.
طرز تهیه پنکیک با ماستدر یک نگاه
زرده تخم مرغ را به همراه ۷۵ گرم ماست در یک کاسه بریزید و با همزن دستی، ترکیب کنید. ۴۵ گرم آرد را در همان ظرف زردهها الک کنید و بعد اضافه کردن وانیل دوباره با همزن دستی، مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیدههای تخم مرغ را به همراه شکر و چند قطره آبلیمو ترکیب کنید. با همزن برقی، سفیدهها را هم بزنید تا حالت فومیبگیرد و کاملا سفید شود.
ابتدا یک سوم سفیده را به زردهها اضافه کنید تا آن حالت خشک، کمتر شود و مجدد، هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود. بعد، خمیر زردهها را با سفیدهها در یک ظرف بریزید و با سرعت زیاد، هم بزنید. مواد نهایی را به یک کیسه پلاستیکی وارد کنید و بعد از آغشته کردن تابه به روغن، مواد پنکیک با ماست را بریزید.
مرحله ۱: جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ

برای درست کردن پنکیک با ماست دو نفرهو شکل پفکی، لازم است سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را در یک ظرف و زرده را در یک کاسه دیگر بریزید.
مرحله ۲: ترکیب کردن زرده تخم مرغ با ماست
ماست و زرده تخم مرغ، دو ترکیب اصلی برای تهیه پنکیک با ماستبدون شیراست. در واقع به جای شیر، ماست را با زرده تخم مرغ هم میزنید. اگر همزن برقی دارید، با همزن دستی یا چنگال هم کارتان راه میافتد.
مرحله ۳: الک کردن آرد در ظرف زردهها
آرد را به خوبی الک کنید و در ظرف زردهها بریزید. بعد از ریختن آرد، این ترکیب را با همزن دستی یا چنگال یکدست کنید. طبق آموزش فیلم طرز تهیه پنکیک با ماست در ابتدای صفحه، اگر به صورت حرف z انگلیسی هم بزنید، مواد یکدستتری دارید.
در نهایت، وانیل را در ظرف زردهها بریزید و به طور کامل هم بزنید.
مرحله ۴: ترکیب کردن سفیده تخم مرغ با آبلیمو و شکر

در ظرفی که سفیده تخم مرغ را ریختید، شکر و آبلیمو را هم اضافه کنید. اینجا بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا سفیدهها به صورت فوم دربیایند.
مرحله ۵: ترکیب یک سوم سفیده با زرده
یک سوم از مایه ظرف سفیده را به کاسه زرده اضافه کنید و به آرامیهم بزنید.
مرحله ۶: اضافه کردن زرده به باقیمانده سفیده
محتوای هر دو ظرف را به یکدیگر اضافه کنید با قاشق، یکدست کنید.
مرحله ۷: ریختن ماده پنکیک درون پلاستیک
اگر ماسوره دارید، از آن برای پهن کردن پنکیک استفاده کنید. در غیر این صورت، پنکیک را درون یک پلاستیک بسته بریزید و نوک آن را سوراخ کنید تا روی تابه پخش کنید.
مرحله ۸: طلایی کردن پنکیک در ۲ دقیقه

بعد از اینکه پنکیک را روی تابه ریختید، حداکثر دو دقیقه منتظر بمانید تا یک روی آن، طلایی شود. بعد از دو دقیقه، روی دیگر پنکیک را برگردانید و طلایی کنید.
مرحله ۹: سرو پنکیک

بعد از طلایی شدن دو طرف پنکیک با ماست، روی آن پارچه سبکی بگذارید تا داغ بماند و با نوتلا یا میوههای فصل و پودینگهای آماده برای صبحانه یا یک میان وعده میل کنید.
رسپی خوشمزهترین پنکیک اینجاست: آموزش پنکیک سیب و دارچین
۵ نکته ظریف برای تهیه پنکیک با ماستو بدون شیر
- از ماست پرچرب استفاده کنید تا پنکیکها نرمتر و خوشمزهتر شوند. ماست یونانی هم گزینهای خوبی است.
- با جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ، پنکیک پفکیتری دارید.
- هم زدن بیش از حد باعث سفت شدن پنکیک با ماست و بدون بکینگ پودر میشود.
- برای پنکیکهای نازکتر، مایه را رقیقتر و برای پنکیکهای ضخیمتر، مایه را غلیظتر کنید.
- از وانیل، دارچین، پودر کاکائو یا سایر طعمدهندههای مورد علاقهتان برای طعم دادن پنکیک با ماست استفاده کنید.
منبع: www.thespruceeats.com